Menu

Hieronder vind u een selectie uit onze menukaart. De getoonde prijzen zijn onze prijzen voor 2019 waarin de BTW-verhoging reeds is verwerkt.

Klassiek Molenaarsbuffet

– Ardennerham met meloen
– Ambachtelijke aardappelsalade
– Rundvleessalade
– Rauwkostsalades
– Gevulde eitjes
– Garnalencocktail met Noorse garnalen
– Forelfilet met een dillesausje
– Molenaarsbrood met roomboter en kruidenboter
– Kipsaté in romige satésaus
– Varkensreepjes in Stroganoffsaus
– Zalmfilet met Hollandaisesaus
– Frietjes met mayonaise
– Kruidige rijst met groenten

€ 29,75 p.p.

In plaats van één van de drie hoofdgerechten kunt u ook kiezen voor:
– Varkenshaasmedaillons met champignonroomsaus (+ € 1,50)
– Scampi’s in knoflookolie (+ € 2,00)
– Vispannetje met diverse vissoorten in romige saus (+ € 1,50)
– Gesneden beenham met honing-mosterdsaus (+ 1,50)

Italiaans buffet Il Mugnaio

– Focaccia Pugliese met rundercarpaccio, buffelmozarella en verse basilicum
– Coppa di Parma met meloensalade
– Salade Nicoise met tonijn, haricots verts en paprikareepjes
– Pastasalade met diverse groenten
– Kaasplank met diverse Italiaanse kazen
– Salade Caprese met mozzarella, tomaat en basilicum
– Diverse luxe Italiaanse broodsoorten
– Kruidenboter, pesto en gezouten boter
– Kalfsgehaktballetjes op wilde spinazie, gesmolten mozarella en Napolitaanse saus
– Kalkoen Saltimbocca met gegrilde groenten en volle rode wijnsaus
– Zalm met verse kruiden
– Varkenshaas omwikkeld met spek in eigen jus met Marsala en groene pepertjes
– Romige farfale Carbonara met spekreepjes, Parmezaan en bosuitjes
– Ratatouille met verse groenten
– Risottorijst met noten en rozijnen

€ 33,95 p.p.

Tapasbuffet El Molino

– Gemarineerde olijfjes en zongedroogde tomaatjes
– Mediterrane pastasalade
– Gevulde mini-paprika’s
– Gevulde champignons
– Gemarineerde kippenpootjes
– Luxe vleesplank met diverse charcuterie
– Luxe visplank met gerookte makreel, knoflookscampi’s en ansjovis
– Ambachtelijk molenbrood met gezouten boter en aïoli
– Warme gehaktballetjes in pittige tomatensaus
– Warme mini spareribs met knoflooksaus
– Patatas bravas

€ 29,75 p.p.

Dessertbuffet van de Molenaar

– Luxe ijstaarten
– Diverse smaken bavaroise
– Slagroomsoesjes met verschillende toppings

€ 5,75 p.p.

Italiaanse ijscokar

– Ambachtelijk roomijs (2 smaken) in een hoorntje geschept uit onze ijskar

– Slagroom
– Discodip en nootjes
– U mag zo vaak langs de ijscokar al u wilt!

€ 4,25 p.p.

Grand dessertbuffet ‘De Hoop’

– Diverse luxe desserttaarten
– Verschillende soorten roomijs
– Slagroom, sausjes en koekjes
– Kaasplateau met een keur aan heerlijke kazen
– Chocoladefontein met lange vingers, spekjes en vers fruit om te dippen

€ 12,95 p.p.

Voorgerechten

Rundercarpaccio met truffelmayonaise en frisse salade

Vitello Tonnato kalfsvlees met tonijnmayonaise, geserveerd met een tomatencrostini

Salade van gerookte eend met geitenkaas, walnoten en bloemenhoning

Tartaar van Alaska Zalm met een crème van mierikswortel en wasabikrokantje

Terrine van ingelegde zalm met een kruidencrème en bospaddenstoelen

Salade met coquilles St. Jacques en Italiaanse ham, zoetzuur van champignons en crumble van eekhoorntjesbrood

Hollandse garnalencocktail met gele grapefruit, geroosterde paprika en saus van crème fraîche

Buffelmozzarella met gegrilde groenten, verse basilicum, chutney en Romatomaatjes

Tussengerechten

Bospaddenstoelensoep met tuinkruiden

Bouillabaisse de Provence op basis van krachtige visbouillon

Toscaanse Pomodorisoep met basilicumolie

Pompoensoep met appel en kerrie

Romige knolselderijsoep met een vleugje truffel

Bloemkoolsoep met garnituur van gekookte ham

Courgette en komkommersoep met gerookte zalmsnipper

Hoofdgerechten vlees

Getrancheerde kalfssukade met een boerenkoolstamppotje en saus van rode port

Gegrilde kalfslende met Madeira-truffeljus en stamppot van radijs, doperwten en rode linzen

Gebakken biefstuk met geglaceerde groene asperges, mousseline van Opperdoezer Ronde en Hollandaisesaus

Hoofdgerechten vis

Gebakken zalmhaas met dille-roomsaus, aardappelgratin en gewokte spinazie

Heilbot uit de oven met zoete aardappel, paksoi en saus van cantharellen.

Gewokte gamba’s met limoenrisotto, gekleurde wortels en hoisin-saus

Gebakken zeebaars met tagliatelle, zilte zeegroenten en beurre blancsaus

Desserts

Panna Cotta met chutney van rode peper en perzik

Trifle met trio van chocolade

Tiramisu zoals in Italië

Crème brûlée met Rinse appelstroop

Bombe van pure chocolade met crème van nougatine en karamel Panna cotta

Bavarois van Irish Coffee met witte chocoladecrème

Moulleux au Chocolat met kersen en straciatella-ijs