Bruiloften, familiefeesten en zakelijk

Bruiloften

Vier uw mooiste dag bij ons

Al 25 jaar realiseren wij met uiterste zorg en aandacht de mooiste bruiloften in Korenmolen De Hoop.  

In 2007 hebben wij het officiële predicaat “Trouwlocatie” van de Gemeente Breda mogen ontvangen zodat ook de ceremonie bij ons plaats kan vinden. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en denken graag met u mee om de invulling van deze bijzondere dag geheel naar wens te maken.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Korenmolen de Hoop!?

De mogelijkheden zijn zowel binnen als buiten enorm, kortom laat u verrassen op onze unieke en veelzijdige locatie.

 

Alles tot in detail geregeld

Uw huwelijksfeest op dé perfecte locatie

Het aantrekkelijke van Korenmolen De Hoop als trouwlocatie is dat de huwelijksvoltrekking, de fotoreportage, de receptie, het diner en het trouwfeest op één unieke locatie plaats kunnen vinden. Vervoer van de ene naar de andere locatie is dus niet nodig. Bovendien verzorgen wij uw dag tot in de details. Van aankleding van de feestelijke ruimtes tot verzorging van de muzikale omlijsting, van advies op gebied van drankjes en hapjes tot een heerlijk diner met dagverse gerechten uit eigen keuken.  

Persoonlijk advies op maat.

Bij Korenmolen De Hoop kunt u uw trouwdag geheel naar wens invullen. Uiteraard geven wij u graag een persoonlijk advies op maat, zodat het ook echt uw dag wordt. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op deze sfeervolle trouwlocatie in Bavel/Breda. Wij maken ook graag tijd voor een persoonlijk adviesgesprek.

Maak hiervoor een afspraak door ons te mailen via info@korenmolendehoop.nl of te bellen op 0161-432491.

Heeft u vragen over de mogelijke invulling van uw bruiloft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Familiefeesten

Voor een gezellige familiedag of reünie op een prachtige locatie.

Volop mogelijkheden zowel binnen als buiten!

Korenmolen de Hoop biedt u de gelegenheid om uw familiedag of reünie geheel naar eigen wens en budget in te vullen. Een gezellige borrel, een dinerbuffet of liever een feestavond? De keuze is aan u!
Daarnaast bieden wij diverse actieve programma’s met spelshows zoals ‘Ik Hou van Holland’ of “Alles Mag bij de Molen…”. Hilariteit en gezelligheid gegarandeerd!

Alles tot in detail geregeld

Uw familiefeest bij Korenmolen de Hoop

Gaat u er liever op uit in de mooie omgeving van Bavel? Wat dacht u van een mooie toertocht op een ouderwetse Solex of een wandeling onder begeleiding van een gids door het dorp.
Voor degene die liever bij de molen blijft kunnen we Oud Hollandsche spelletjes verzorgen of een rondleiding in onze mooie molen. Informeer naar de vele mogelijkheden en wij bieden u graag een passend arrangement!

We bieden naast alle leuke activiteiten in samenwerking met onze partners, ook een groot aanbod in eten & drinken! Vraag naar onze brochure voor een volledige invulling van uw/jullie feest!

Zakelijk

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie?

Bij Korenmolen de Hoop in Bavel kunt u terecht voor al uw zakelijke aanvragen. Wij hebben geschikte ruimtes voor zowel grote als kleinere gezelschappen. Bij ons geniet u van een aantal belangrijke voordelen;

– een locatie met een unieke uitstraling
– goede bereikbaarheid (gelegen direct aan de A27)
– ruime gratis eigen parking met ruim 100 parkeerplaatsen
– meerdere zalen (eventueel gecombineerd te gebruiken)
– persoonlijke aandacht en service
– uitgebreide lunch, diner en borrel mogelijkheden

Graag maken wij voor u een passend voorstel! Vraag naar de mogelijkheden.

Van vergaderen tot het mooiste bedrijfsfeest

Korenmolen de Hoop

Vergadering en training
Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie met alle nodige faciliteiten? Maak een keuze uit één van onze drie prachtige zalen. Iedere zaal is verschillende in grootte waardoor we voor elk gezelschap een passende oplossing kunnen bieden.

Bedrijfsfeest, borrel of receptie
Naast het officiële gedeelte van de vergadering of training kunt u bij ons ook terecht voor een informele borrel of een sfeervol diner. Niet alleen heel gezellig, maar ook voor uw bedrijf zeer waardevol omdat uw werknemers of relaties elkaar op een informele manier beter leren kennen.

In samenwerking met onze partners zijn er ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld teambuilding activiteiten of workshops.