Korenmolen de Hoop

Vier uw mooiste dag bij ons

Al 25 jaar realiseren wij met uiterste zorg en aandacht de mooiste bruiloften in Korenmolen De Hoop.

In 2007 hebben wij het officiële predicaat “Trouwlocatie” van de Gemeente Breda mogen ontvangen zodat ook de ceremonie bij ons plaats kan vinden.
Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en denken graag met u mee om de invulling van deze bijzondere dag geheel naar wens te maken.

Alles tot in detail geregeld

Uw huwelijksfeest op dé perfecte locatie

Het aantrekkelijke van Korenmolen De Hoop als trouwlocatie is dat de huwelijksvoltrekking, de fotoreportage, de receptie, het diner en het trouwfeest op één unieke locatie plaats kunnen vinden. Vervoer van de ene naar de andere locatie is dus niet nodig. Bovendien verzorgen wij uw dag tot in de details. Van aankleding van de feestelijke ruimtes tot verzorging van de muzikale omlijsting, van advies op gebied van drankjes en hapjes tot een heerlijk diner met dagverse gerechten uit eigen keuken.

Persoonlijk advies op maat.

Bij Korenmolen De Hoop kunt u uw trouwdag geheel naar wens invullen. Uiteraard geven wij u graag een persoonlijk advies op maat, zodat het ook echt uw dag wordt. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op deze sfeervolle trouwlocatie in Bavel/Breda. Wij maken ook graag tijd voor een persoonlijk adviesgesprek.

Maak hiervoor een afspraak door ons te mailen via info@korenmolendehoop.nl of te bellen op 0161-432491.

Heeft u vragen over de mogelijke invulling van uw bruiloft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uw feest bij ons vieren?